Over ons

Kom meer te weten

Over camping Tjaerdastate

Leuk dat je meer te weten wilt komen over de personen achter Camping Tjaerdastate. Wij zijn Harry en Jeltsje de Vries en wij runnen met behulp van onze zoon Jelmer, die nog thuis woont, Camping Tjaerdastate.

Jarenlang hebben wij gedroomd over het runnen van een eigen camping. Bij iedere camping die we bezochten begon het meer en meer te kriebelen, en zodoende hebben we zelfs meerdere campings bezichtigd waar we onze droom waar wilden laten maken. Om verschillende redenen hakten we echter bij geen enkele te koop staande camping de knoop door. En toen ontstond het idee om een camping te beginnen in onze eigen ‘achtertuin’!

Na jarenlange planvorming en voorbereiding hebben we in het kampeerseizoen van 2022 onze eerste gasten ontvangen. Omdat het sanitairgebouw toen nog niet gereed was ontvingen we dit seizoen alleen campergasten. Hun reacties waren positief. Zo roemden zij de prachtige omgeving en het nette terrein.

In 2023 is het sanitairgebouw afgerond en is de camping geopend voor iedereen die wil komen genieten van de prachtige Noardlike Fryske Wâlden!

In 2024 is de gezamenlijke binnenruimte voor het eerst open. Hier vind je een keuken met twee afwasplaatsen, een inductie kookplaat, magnetron, koelkast en vriezer. Tevens is er een grote tafel aanwezig waar je van een heerlijk kopje koffie of thee kunt genieten, maar ook om ontspannen een tijdschrift te lezen of activiteiten voor je vakantie uit te zoeken.

Wij heten je graag welkom op Camping Tjaerdastate!

Boek nu jouw vakantie

Scroll naar boven