De camping

De perfecte plek voor ontspanning

Kamperen bij Camping Tjaerdastate

Bij Camping Tjaerdastate in Rinsumageast, Fryslân, zijn er 25 ruim opgezette plaatsen voor caravans, tenten, vouwwagens en campers. Benieuwd naar alle faciliteiten? Klik dan hier.

Camping Tjaerdastate is gevestigd op het voormalige weiland achter onze woonboerderij. Deze boerderij wordt niet meer gebruikt als agrarisch bedrijf, maar er zijn wel de nodige boerderijdieren aanwezig! Zo kun je kennis maken met onze twee geiten (Beltsje en Sprinter), de varkens Wubbie en Wubke, het paard genaamd Storm, pony Rosita, onze kat Moorke en hond Famke.

Op onze camping is iedereen welkom en wij doen dan ook erg ons best om het iedereen naar de zin te maken. Zo hebben we speciale voorzieningen voor gezinnen met jonge kinderen en kampeerders die wat slechter ter been zijn.

Op de camping is veel aandacht voor biodiversiteit en duurzaamheid. Zo is onder andere de beplanting aangepast op het landschap en is er veel gebruik gemaakt van duurzame materialen.

Ben je benieuwd hoe Camping Tjaerdastate aan haar naam komt? Dat komt omdat de camping op een bijzonder historische plek gevestigd is, waar eens Tjaerdastate stond. Je leest er hier meer over. Naast de camping staat de Alexanderkerk. Deze kerk is van historisch belang en zeker de moeite waard om eens te bezichtigen. Je leest hier meer over de Alexanderkerk.

Boek nu jouw vakantie

Scroll naar boven